Кадри от богослужението на Велики петък с чина на изнасяне на светата Плащаница, звукозапис на богослужението и словото на Негово Преосвещенство епископ Фотий.

>> Звукозапис на вечернята с изнасяне на светата Плащаница <<

>> Звукозапис на словото на Негово Преосвещенство Триадицкият епископ Фотий <<

 

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura