Социална дейност при храма

В помощ на нуждаещи се братя и сестри

СЪОБЩЕНИЕ ОТНОСНО РЕДА НА ПРИЕМАНЕ НА ИЗПОВЕДИ ПРЕЗ ВЕЛИКИЯ ПОСТ:ОБНОВЛЕНИЕ!

Братя и сестри,

Съобщаваме, че поради епидемиологичнат обстановка базарът се отлага за неопределено време.

Своята лепта за социалната дейност при храма можете да оставите и в касата за дарения, която се намира в коридора на приземния етаж, срещу иконата на Пресвета Богородица „Всецарица“.

Спаси Господи!


Прочетете още...

Скъпи в Господа братя и сестри,

Благодарим ви от сърце за съпричастието и щедростта. Бяха дарени търсените електрическа печка и зимни обувки за нуждаещи се енориаши.

Поради бързото разрастване на пандемията и нововъведените мерки за нейното ограничаване благотворителният базар, предвиден за 8 ноември 2020 г., се отменя за неопределено време. Когато обстановката е по-благоприятна и провеждането на пореден базар отново е възможно, ще ви известим своевременно.

Желаещите да подкрепят набирането на средства за дейността, могат да оставят своята лепта в касата за дарения, която се намира в коридора на приземния етаж, срещу иконата на Пресвета Богородица „Всецарица“.

Спаси Господи!

От доброволците при храма

Скъпи в Господа братя и сестри,

Благодарим ви за съпричастността и подкрепата, която оказвате за развитие на социалната дейност към храма.

Поредният благотворителен базар ще се проведе на 08 ноември (26 октомври ст. ст.) 2020 г., неделя, след светата литургия. Желаещите да участват в базара с приготвяне на храна и/или друг продукт/предмет, моля да се свържат с координаторите - Мария Спасова (тел. 0878380737) или Ива Тодорова (тел. 0898336705).

Спаси Господи!

 

МОЛЕБЕН ПРИ ПОВСЕМЕСТНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА СМЪРТОНОСНА ЗАРАЗА

Скъпи в Господа отци, братя и сестри,

Съобщаваме, че в катедралния храм „Успение Богородично“ Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза ще се отслужва всяка събота след края на сутрешното богослужение.

По-долу можете да намерите файл с молебена в PDF формат, както и файл с молитвата от молебена.

Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза

Молитва из молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза