КАЛЕНДАР

Предишен месец Предишен ден Следващ ден Следващ месец
По седмици
Мчци Теодул четец, Агатопод дякон и др. (5 април ст. ст.)

ПРАЗНИЦИ ЗА ДЕНЯ

Преп. Василий изп., еп. Парийски (12 април ст. ст.)